11.12.13

1. SEMESTER ER NU SLUT

rtyuioSå er 1. semester på Københavns Universitet overstået! Jeg har læseferie og starter først på 2. semester i starten af februar. Tiden flyver afsted, og det her semester er gået så stærkt! Jeg er stadig helt vild med studiet og er fortsat glad for min beslutning. Jeg har to eksaminer i år – en skriftlig eksamen i datalogi og en mundtlig eksamen i kommunikationsteori. Jeg har (heldigvis) ingen eksaminer her i december, de kommer først i januar. Det er vildt at dette semester er gået så hurtigt. Inden jeg når at se mig om, så er det jo sommer igen, og nej hvor jeg glæder mig! Billederne ovenover er hentet fra denne hjemmeside, som jeg synes er ret fed.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

11.12.13