I JUST BOUGHT

11.12.13

IMG_5172

lidt om savn og lidt om nye tider

Jeg er ikke en person der sløser med mine ting, og jeg vil gerne nå flere ting end hvad der er timer til i løbet af et døgn. Derfor ender det med, at jeg altid presser mig selv til det yderste punkt, og her i efteråret gik min krop ikke med til det længere. Jeg har været ret syg, og i starten vidste vi ikke hvad der var galt med mig. Efter en længere periode med lægebesøg osv. er jeg endelig kommet i noget behandling, og det ser allerede meget bedre ud.

En ting, som virkelig har holdt mig nede, er, at min familie er så langt væk fra mig. Jeg elsker mine forældre og min søster mere end hvad ord kan beskrive, og jeg har været så bange for hvad der var galt med mig og samtidig også ked af det fordi jeg ikke havde dem hos mig. Det er en kæmpe ulempe ved at flytte fra et hjem af bobbelplast til en lejlighed i København, hvor man skal stå på egne ben. Det er ikke altid lutter-lagkage at skulle klare alting selv, og det er også derfor jeg har været så afkræftet. Jeg har savnet, at der blev vasket tøj for en og at man kunne ligge i sengen til aftensmaden var parat… Heldigvis kom mine forældre over til mig i en weekend, hvor jeg havde det allerværst, og det var så rart at have dem hos mig og mærke dem omkring mig. Det giver en helt anden energi, når dem man elsker allermest er omkring en. Derfor glæder jeg mig ubeskrivelig meget til at komme hjem til dem, og jeg tæller ned til at jeg endelig sidder i toget mod Esbjerg.

I dag er det en ganske særlig dag. Det er nemlig den 11/12-13, og så må man ønske! 😉 Jeg vil ikke røbe noget, og I skal heller ikke fortælle mig, hvad I har ønsket, men jeg kan fortælle at jeg går mod en lysere tid nu, og jeg har også de bedste mennesker omkring mig her i København. Jeg har fået mere overskud, og som I nok kan se, så sker der en hel del nye tiltag her på bloggen, hvilket jeg helt klart vil fortsætte med. I Esbjerg var det svært at få lov til at skille sig ud, og det krævede virkelig meget af en, hvis man gjorde. Efter jeg er flyttet herover har jeg fået mere mod på at gøre de ting, som jeg brænder for og det er bl.a. at få den her blog op at køre!

Det er så det første, rigtige personlige indlæg fra mig. Det er ikke indlæg der vil blive set særlig ofte, men man har af og til brug for at få tingene sagt eller skrevet ned, og det har jeg virkelig haft brug for. Jeg har haft brug for at sætte ord på det hele. Billedet ovenover passer slet ikke ind i den her kontekst, men jeg tog det en dag, hvor regnen løb ned ad bilruden, og lyset kommer fra en lygtepæl uden for. Jeg er selv helt vild med billedet, og så er det “kun” taget med min iPhone.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I JUST BOUGHT