Detaljer #1

Livet som studerende

DSC_0001 DSC_0002 DSC_0003 DSC_0004Jeg er netop startet på at studere Kommunikation og IT på Københavns Universitet. Det er et helt andet miljø man færdes i end gymnasiet. Først og fremmest så går jeg ikke særlig meget i skole. Til gengæld kræver de at man bruger den tid, man ikke har i skolen, til at forberede sig ordentligt hver gang. Det forsøger jeg også på – men teksterne på universitet er meget længere end når man fik lektier for i gynmasiet. Dét, der gør at man har lyst til at sætte sig ned og læse det, er ganske enkelt, at det er noget der interesserer en. Jeg finder studiet enormt spændende og udfordrende, hvilket også gør at jeg har lyst til at vide mere og så er motivationen til at læse der også.

Kommunikation og IT er en blanding af medievidenskab, kommunikation og datalogi. Ønsker man at finde nye metoder hvorpå kommunikation fungerer, så er denne uddannelse et sikkert valg. Vi arbejder især med nye mediers betydning for kommunikation, men når det kun er 1. semester er datalogi timerne ren basic undervisning, hvor vi lærer alt fra bunden. Det er vildt interessant når klassen diskuterer, og der kommer mange sjove vinkler frem. Jeg er sindssygt glad for at jeg er endt her!

Når man går i skole, skal man jo have en skoletaske – og det købte jeg mig igår. Normalt går jeg mest i sort, hvidt og gråt tøj, men den her skoletaske er gul, hvilket – for mig – er helt vildt. Men den er så fed og frisk i farven, så den kan hurtigt pifte et outfit op!

2

 • Clara

  Hvor bliver indlæggene af? Vil se mere!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lillesommerfugl

   Hej!
   Beklager, at jeg er lidt at en snøvle til det, men mit kamera er simpelthen gået i stykker. Jeg skal nok forsøge at oppe mig, og komme med lidt alternative løsninger på mit lille handicap indtil det er i orden igen 🙂
   – Mathilde

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Detaljer #1