HVAD JEG LYTTER TIL FOR TIDEN

WHITE ON WHITE

20140128-131117.jpg

20140128-131125.jpg

Sneen lå så fin på min altan så jeg synes et billede med mine fede Nike sko var ret passende i det spot. Jeg troede nu at skoene var en anelse renere men det ser altid anderledes ud når man sammenligner med helt Hvidt sne. Håber I nyder dagene på trods at det kolde vejr. Jeg fortsætter med min eksamenshi og starter på 2. semester på mandag! Det bliver vildt spændende. I det kommende semester skal jeg undervises i fagene: Empiriske undersøgelsesmetoder og Interaktionsdesign. Udover det har vi et 1. års projekt som vi også har timer til i løbet af ugen. Det bliver vildt spændende og jeg glæder mig til at gå endnu mere i dybden med studiet!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVAD JEG LYTTER TIL FOR TIDEN