Detaljer #3

Regnvejrsdage … mandage …

20131021-141952.jpg

Første hverdag efter ferien… Og så står det ned. Puha det et svært at komme i sving. Jeg tager på arbejde om et split sekund efter en dag i skolen med to forelæsninger – det er virkelig en tung mandag for mig! Glæder mig til jeg har fri. Eller det gør jeg egentlig ikke for har en masse sider, der skal læses til i morgen. Håber i har en mere optimistisk mandag end jeg! 😉

20131021-142000.jpg

4

 • Henriette

  Hej smukke Mathilde 😀

  Lyder som en træls dag. håber du kom fint igennem den 😉
  Har lige set dit billede på instagram, hvor du har noget sort bumsehalløj på? Hvad er det for et mærke? Døjer du meget med bumser? Jeg har nemlig selv en del problemer :-/ Så ville være vildt nice, hvis du ville lave en video om uren hud!

  Kærlig hilsen Henriette <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lillesommerfugl

   Hej med dig!

   Jeg døjer som sådan ikke med uren hud men jeg har af og til lidt fedtet hud og så er der større risiko for at danne bumser. Derfor bruger jeg dette produkt. Masken er fra Shills og skal sidde på i 20-30 minutter og når man trækker masken af, trækker den dine hudorme ud af porerne og huden bliver dejlig blød. Den kan klart anbefales! Håber det hjalp lidt! 🙂

   Knus fra Mathilde

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Solveig

  Fede sko!! 😀 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lillesommerfugl

   Mange tak. Der er jo mange der har dem, men fordi de bare er helt hvide og neutrale, så går de til det meste tøj 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Detaljer #3