Ferie åh ferie

Efterårsmust

UntitledPuha, hvor er vejret efterårsagtigt her i København i dag. Gråt vejr er lig med varm kakao og nybagte boller med smør på – mmmh 😉

Jeg har lige valgt nogle items som er et must for mig dette efterår. Først og fremmest er det nødvendigt at have noget kakao samt nogle lækre krus så man kan få noget varmt kakao når vejret er til det – ligesom i dag. Derudover er det nødvendigt med par Hunter gummistøvler til når det småregner udenfor. Men ikke nok med at de er praktiske, så er de også hurtige at smutte i, hvis man lige skal ned med skraldeposen eller hvis man skal ned og handle ind til aftensmad. En lækker, varm strik er også et must, og hvis den har en  rullekrave er det endnu bedre. Rød er en super frisk farve, og så kommer den mere og mere frem, især til foråret bliver rød og koralrød gennemgående farver. Til slut er det vigtigt med et par hyggebukser til de mørke aftener. Jeg sætter stor pris på, at skabe hygge og med sådan et par løse bukser så føler man sig bedre tilpas og så er de meget mere behagelige at have på fremfor et par stramme jeans, som man har haft på hele dagen.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ferie åh ferie