BUSY DAYS AND COMFY CLOTHES

MOOD BOARD #1

mood

Jeg er typen der tænker rigtig meget over tingene, og jeg lader mig til inspirere af ting, som ikke siger andre noget – eller som for andre bare er endnu et tilfældigt billede. Derfor har jeg valgt at vedtage et nyt tiltag her på bloggen, nemlig et mood board. Det vil være en række billeder, som jeg har ladet mig inspirere af, og som jeg føler beskriver mit humør. Det er egentlig en ret god måde for mig, hvorpå jeg kan få vendt nogle tanker, fordi jeg virkelig overvejer hvilke billeder der skal være med i collagen. For der skal også være en mening med, og det er derfor et mere personligt indlæg uden egentlig at sige så meget. Det er altså en type indlæg, hvor I kan lære mig lidt at kende, men gennem billeder, og ikke gennem et uddybende indlæg med beklagelser eller lignende. Hvis jeg føler, at jeg har behov for eventuelt at forklare mit fravær på bloggen – hvis det sker – så kan det godt være, at der kommer et lidt længere indlæg. Ellers må I ‘nøjes’ med disse mood boards, der egentlig fortæller rigtig meget om mig!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BUSY DAYS AND COMFY CLOTHES