Noget nyt

Bedroom

20131030-114023.jpg

20131030-114030.jpg

20131030-114037.jpg

Soveværelset er endnu ikke fuldendt, men her er alligevel nogle billeder derfra. Jeg går, som nævnt før, meget op i hygge og at man virkelig skal føle sig hjemme. Det føler jeg fuldt ud når jeg træder ind i mit meget personlige soveværelse.

Sengen består af 8 paller købt på ILVA’s lager, da vi hentede min sofa, og så er der lagt en madras ovenpå. Billig løsning og super personlig. Ølkassen og kufferten er købt på loppemarked i Esbjerg.

Tøjstativet består af et rør, en lang kæde samt to kroge til loftet. Bøjlerne er købt i Søstrene Grene til ingen penge! En gennemsigtige kasse er ret stor og rummelig men i og med at den er gennemsigtig, er den samtidig også let. I kassen har jeg mine smykke, solbriller og neglelakkerne placeret på toppen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Noget nyt