Et hurtigt tip!

Adidas har mig hver gang

20131012-181211.jpg

20131012-181218.jpg

20131012-181225.jpg

Jeg har netop fået min nye adidas tshirt ind ad døren. Faktisk er den købt på de der salgssider på Facebook. Jeg har selv brugt det meget, når jeg skulle sælge ud af mit tøj, men har aldrig selv købt derinde, før denne tshirt dukkede op. Den er en smule oversize hvilket kun gør dem endnu federe end den er i forvejen. Super lækker og hurtig handel – det synes jeg godt om!

Husk at følge bloggen på Bloglovin’ så I er opdateret med alt der foretages her på bloggen! 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et hurtigt tip!