Historien om en sommerfugl

Detaljer #1

DSC_0043 DSC_0044 DSC_0045

 Jeg har lagt rigtig meget arbejde og tid i at gøre min lejlighed personlig. Det betyder at mange af tingene er gør-det-selv (med min far som handyman), men jeg sætter samtidig også pris på de enkelte kvalitetsting, der selvfølgelig også hører til. Ovenstående billeder er de tre ting i lejligheden, som jeg især synes er super fede – og så er de sjovt nok alle tre lavet af træ af forskellige arter. Disse tre nipsting er sammen med resten af min lejlighed med til at gøre den hjemlig og hyggelig at være i. Derfor elsker jeg også at bo her. Men dette er kun et preview på, hvad der gemmer sig i min lille hule – der dukker løbende flere indlæg om detaljer herfra.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Historien om en sommerfugl