Adidas fik mig igen!

Noget nyt

20131026-122056.jpg

20131026-122102.jpg

Wow jeg gjorde noget vildt ved frisøren igår – klippede nemlig 15 cm af min hårlængde!!! Jeg trængte til at få lidt frisure over mit hår og det var vildt slidt i spidserne. Derudover er det også blevet en tand lysere. Men nu er det dejlig sundt, kort(!!), og lækker tykt. Jeg skal blot vænne mig til at se mig selv med kort hår nu.

Jeg skal inden så længe ud og spise frokost med to gode veninder og i aften skal vi i byen og hygge os! God weekend herfra 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Adidas fik mig igen!