UDDANNELSE OG SÅDAN NOGET

VILDESTE TIRSDAG

Wowowowow
Jeg fik endelig spændingen udløst i dag, da vi afholdt vores presseevent på tværs af Vision og N-Degrees Magazine. Jeg var ifør nogenlunde det sæt I ser på billedet. Jeg var iført et par koksgrå bukser, en sort top, sorte sko med hæl (med mørkerød neglelak på tæerne) og min Casio ur.
Det var en oplevelse uden lige, og jeg ville bestemt ikke være den foruden. Når man får lov til at smage til på den verden man ønsker at arbejde i, når man engang er færdig i skolen, så får man virkelig også blod på tanden og lyst til at give den ekstra meget gas på skolebænken – sådan har jeg det i hvert fald. Jeg tager mit kamera med i tasken de næste par dage i håb om at fange nogle gode øjeblikke, som jeg kan dele med jer her på bloggen.
Jeg skriver ‘Copenhagen Fashion Festival‘ og ikke ‘Copenhagen Fashion Week‘, fordi festvallen sørger for at komme ud til dem, der ikke lige får den fede invitation med posten. De fortæller om de gratis oplevelser, som modeugen også tilbyder. Hvis I er i København, bør I helt klar se nærmere på, om der er noget for Jer. Tag eventuelt et kig på Costumes opslag her med en guide til modeugen for dig.
Screen Shot 2014-06-27 at 08.41.48

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UDDANNELSE OG SÅDAN NOGET