FAVORITPRODUKT I ØJEBLIKKET

TIGER OF SWEDEN FUR & SOME TIPS

DSC_00363tc

Jeg har endelig-endelig-endelig fået min flotte jakke fra Tiger of Sweden. Billederne er lidt sølle og taget ind i et spejl hehe, men I skulle altså lige se den. Endelig er den min! Faktisk er mine jeans også derfra. Jeg er helt vildt med deres kollektion i efteråret, og er faldet pladask for deres jeans – det sidder godt og holder sig godt! Hvis man står også mangler et par stramme jeans i sort, blå, grå el. lign. skal man helt klart erhverve sig et par herfra fremfor at falde i Dr. Denim fælden. Ja, Dr. Denim er en buks der sidder lige i skabet, men det gør de kun i tre måneder og så er farven falmet, og elastikken i bukserne er måske sprunget her og der… Og så køber man nogle nye, for de er jo billige. Ja, det er de, men ikke når man skal købe et nyt par hver tredje/fjerde måned. Køb i stedet et par jeans der virkelig holder! Det må være dagens gode råd herfra. Et andet godt tip i forhold til vedligeholdelse er jeans, er, at undgå at vaske dem for meget. Nogle vasker deres jeans fordi at de har brugt dem mange dage i streg uden at de egentlig er snavset. Hvis bukserne ikke er beskidte, kan man sagtens nøjes med eksempelvis at putte dem i en pose i fryseren natten over, og så er alle bakterierne i bukserne fjernet pga. kulden. Man kan også hænge dem op mens man tager et bad og lade dampen derfra klare arbejdet. På den måde slider man ikke lige så meget på stoffet, og de holder meget længere.

Screen Shot 2014-06-27 at 08.41.48

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FAVORITPRODUKT I ØJEBLIKKET