LATELY #1

TREND: SLIP ON SHOES

1SLIP ON SHOES
Se hvor tingene forhandles her.
Jeg har fået en eller anden fetich for slip ons, fordi de er så lette at få på, og samtidig så ser det altså også bare skide fedt ud, når man har et par baggy boyfriend jeans på! Her er der et bud på, hvad jeg i hvert fald synes ser fedt ud! Selv har jeg jo lige erhvervet mig et par fra Moss Copenhagen – den lidt mere studievenlige pris – som I kan se i dette indlæg. De er også pæne til et par shorts til sommer, når man har fået brune stænger. Min inspiration startede egentlig på Tumblr, hvor der findes diverse streetstyle billeder af folk. Dernæst kom der flere og flere frem i modebilledet, og nu er jeg altså selv hoppet med på bølgen. De er altså ret cool!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LATELY #1