SHOES FROM MOSS COPENHAGEN

LATELY #1

2Jeg har lavet et nyt tiltag til bloggen; opdateringer fra hvad jeg render og laver. De kommer ikke ugenligt, for så meget sker der heller ikke af spændende ting (hehe), men de dukker af og til op, på samme måde som mit tiltag om mood boards som i dette indlæg.

1. Jeg er jo som sagt ansat i Samsøe Samsøe, hvilket jeg er så ovenud glad for! Da vi skal til at have et nyt mærke hos os, nemlig Tiger of Sweden, tilbød de os at komme ud i deres showroom en aften, hvor der var aftensmad, slik og sodavand. Vi hørte om deres jeans, da det er dem vi har fået hos os, og om kollektionen generelt og hvad Tiger of Sweden er. Til slut måtte vi købe fra deres AW14 kollektion, hvilket var helt vildt fedt! Jeg købte et par bukser og en sort pelsfrakke, som selvfølgelig først kommer til henholdsvis juli og august. Så har jeg også tid til at spare sammen til det.

2. Jeg deltog for lang tid siden i en konkurrence om at vinde en dyr, dyr taske. Jeg vandt ikke tasken, men tilgengæld ringede de fra COSTUME redaktionen og tilbød mig 7 måneders abonnement for KUN 199,- kr. Jeg er ikke interesseret i at blive bonnet for et efterfølgende abonnement hos dem, fordi jeg ikke har råd til det, men det var hende i telefonen også fuldt ud indforstået med, og forklarede mig hvad jeg skulle gøre, for at ‘slippe’ for det. COSTUME er mit absolutte favorit magasin og billedet er af den første af de 7 blade jeg får her det næste halve års tid.

3. For nogle weekender tilbage havde jeg besøg af mine forældre, min søster og min bedsteforældre. Det var så dejligt at vise dem København herunder både universitetet og der hvor jeg arbejder. Billedet er taget da vi går en tur rundt i centrum af København. Det var lidt ærgerligt med vejret, men det var stadig vildt hyggeligt at have dem her!

4. I dette semester har vi et projekt som vi udarbejder i samarbejde med Dansk Kulturarv, som er ansat af DR til at samle forskellige arkiv institutioner på en platform. I den anledning var vi nede og besøge dem, hvor vi kunne stille dem spørgsmål og så videre. Jeg har været i DR bygningen før, men det var nu alligevel ret imponerende. Og i den grad også virkelig motiverende! Man får et nyt gå-på-mod når man er de omgivelser man drømmer om at være.

5. Daiquiri på en søndag… Hvor luksus er det så ikke lige? Efter arbejde tog en kollega og jeg ud på restauranten Dalle Valle, hvor der var halv pris på deres mad (TIP!). Det var vildt lækkert, og vildt tiltrængt med sådan en kold drink efter en hård arbejdsweekend.

6. Slutteligt et billede, hvor jeg er iført mine nye sko fra Moss Copenhagen og trench coat fra Samsøe Samsøe. Jeg gik en lang tur en søndag ovenpå en fest på Sunday om fredagen og Hive om lørdagen, så jeg havde en del tømmermænd der skulle plejes. I Esbjerg gik jeg altid tur med min mor, men når hun ikke er her til at underholde mig, må jeg jo klare den selv.

Jeg håber at indlæg som disse vil give jer et indblik i, hvad jeg render og laver til hverdag. Der kommer mange spændende begivenheder her i den nærmeste fremtid, så synes det er en god måde hvorpå jeg kan remse det op i et indlæg som dette.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHOES FROM MOSS COPENHAGEN