STRESSED WEEK

SHOES FROM MOSS COPENHAGEN

DSC_0001

DSC_0003Da der netop er åbnet en ny Moss Copenhagen butik på Nørrebro, var der i den anledning 20 % rabat på alt! Derfor udnyttede jeg lige tilbuddet og købte mig et par nye sko. De er så seje, og lidt anderledes end de sko jeg normalt falder for – men de vil passe til alt mit tøj alligevel, for har aldrig rigtig noget farvet tøj på alligevel. Min gardarobe består stort set af sort/hvid/denim/beige så det skulle kunne lade sig gøre!

I denne uge tager jeg hjem til Esbjerg allerede på onsdag, hvilket jeg glæder mig helt vildt meget til. Og så er der nu 18 dage til jeg tager til New York!!! Det bliver så fedt!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STRESSED WEEK