NAILPOLISH - ESSIE

PASTEL CANDLESTICK

DSC_0010

DSC_0011

DSC_0012

I weekenden havde jeg besøg af min mor, far, søster og så var min mormor og morfar også med! Det var så dejligt, at vise dem min lejlighed frem og vi så også universitetet og min arbejdsplads, hvilket betød rigtig meget for mig. De kom med den fineste lysestage i pastellyserød, som står i soveværelse. Den passer rigtig fint ind, og det pynter med lidt farve derinde. Se også mit indlæg om pastel farver i hjemmet her. Jeg er helt vild med de lyse farver!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NAILPOLISH - ESSIE