Historien om en sommerfugl

Historien om en sommerfugl

Første indlæg - historien om...

 

Først og fremmest; velkommen til bloggen! Både for mit eget vedkommende, men også for dig som læser. Lille Sommerfugl er en livsstilsblog, der byder på et indblik i min nye verden og livet som nyudklækket københavnerpige.

Jeg er født og opvokset i Esbjerg, hvor jeg har boet sammen med min familie indtil for ganske nyligt. I juni blev jeg (endelig) færdig som student og da mine mavefornemmelser ikke lød på et sabbatår, valgte jeg i stedet at tage et stort skridt og flyttede i august her til København. Her er jeg netop begyndt på Københavns Universitet, hvor jeg studerer Kommunikation og IT. Bloggen er for mig et frirum, hvor jeg får lov til at dele min glæde og alle mine mange nye, spændende oplevelser, fund mv. i det københavnske.

Derudover kommer der også lige en kort forklaring på, hvorfor bloggen har fået navnet “Lille Sommerfugl”. Jeg er meget fascineret af tatoveringer, og har også selv tre af dem. Alle med den værdi, at de betyder ualmindeligt meget for mig. Da jeg var med min familie på sommerferie i år gik meget af snakken med, at når vi kom hjem, var der ikke lang tid til jeg drog mod storbyen. En dag snakkede min mor og jeg om, at jeg gerne ville have lavet en ny tatovering – på daværende tidspunkt havde jeg kun to. “Hvorfor får du dig ikke en sommerfugl?” spurgte hun pludseligt, og jeg undrede mig over tanken, og spurgte: “Hvorfor en sommerfugl?”. “Fordi min lille pige flyver væk og er blevet til en smuk sommerfugl,” svarede hun, og jeg var helt solgt. Senere i København var det endda hende der sad og holdte min hånd mens tatoveringen blev lavet. Billedet ovenover er af tatoveringen kort efter den er lavet. Jeg er så glad for den, og ser mig selv som en smuk sommerfugl på nye eventyr – og deraf navnet på bloggen.

Følg bloggen på bloglovin, og vær den første til at se de nyeste indlæg fra mig!

Velkommen til – jeg glæder mig til at give jer et indblik i min hverdag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Historien om en sommerfugl