SHOPPING IN NEW YORK #2

MY WISHLIST THIS MONTH

Wishlist #1
Til alle jer natteravne derude (ja klokken er cirka 23.30) så har jeg lige lave en samling af de ting, jeg drømmer om at kunne købe til mig selv lige for tiden. Allerøverst på listen er sættet fra Wood Wood, som jeg har forsøgt at skære på nogenlunde vis. Jeg er helt vild med sættet, og håber snart at jeg i det mindste kan købe bukserne til mig selv og så må blusen blive købt når pengene rækker så langt. Jeg har jo som sagt købt mig en ret dyr baby for ikke så længe siden. Dernæst kommer resten faktisk bare på en gang hehe. Dog mangler der en enkelt ting på collagen, hvilket er en cykel. Men det er fordi jeg ikke har kig på en specifik model, farve osv., jeg ønsker mig blot en ny cykel, der er en del lettere end den, jeg har nu. Jeg har fødselsdag i september, og er (som I kan se) allerede startet på at finde ud af hvad jeg ønsker mig mest og næstmest og så videre. Nu må jeg hellere gå til køjs…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHOPPING IN NEW YORK #2