A YEAR WENT BY: 2013 EDITION

THOUGHTS

hej

1. januar giver altid anledning til at tænke over mange ting. Når du ligger på sofaen med de ondeste tømmermænd, og har allermest ondt af dig selv, så bruges tiden også på at funderer over alle mulige ting. Dette leder ofte til de mange nytårsfortsæt, som du alligevel ikke lever op til. Jeg har i dag gjort det samme, og jeg er kommet frem til rigtig mange ting. Jeg har set Sex and the City fra afsnit 1 af og kan slet ikke stoppe… Alle Carrie’s tanker om kærlighed osv. får også en selv til at tænke. Man begynder at tænke på hvad man ønsker at opnå de kommende år, og en masse nye idéer popper op i hovedet på en. Nå… Nok om det. Mit nytårsfortsæt fra sidste år var at komme regelmæssigt i fitness, og komme i god form igen – hvilket lykkedes. Men efter jeg er flyttet hjemmefra, og pludselig skal sætte tid af til at lave aftensmad, handle ind, vaske tøj og hvad ved jeg, så er det ikke blevet til så meget fitness. Skemaet for 2. semester på universitetet bliver noget anderledes fra 1. semester, og timerne ligger meget bedre – jeg får flere eftermiddage hvor jeg i dette halve år havde fri kl. 17.00 to gange i ugen og arbejdede de dage, hvor jeg havde fri til det. Det er der altså ikke meget sjov i, i længden, men det bliver heldigvis også anderledes. Dermed bliver der også tid til at komme i fitness igen, hvilket jeg klar vil benytte mig af. Men en flot og veltrænet krop kommer ikke kun ved at gå jævnligt i fitness, man skal også tænke på sin kost. Jeg har levet meget af pasta og rugbrød de seneste mange uger, men det skal der også laves om på (læs: forsøge at lave om på). Jeg sidder altid og savler over diverse madblogs, når jeg surfer rundt, og der er så mange retter jeg har lyst til at kaste mig ud i. Det vil jeg forsøge på som mit andet nytårsfortsæt.

Udover disse nytårsfortsæt, er jeg blevet enig med mig selv om, at jeg skal turde gøre det jeg har lyst til, det jeg brænder for, uden at tænke på, hvad andre mon tænker om mig. Det er bl.a. ved at fortsætte med denne blog, og lægge flere kræfter i den end hidtil set. Jeg glæder mig til at vejret bliver bedre, og at en tur i Kongens Have vil være behagelig og hyggelig uden kuldegysninger og snottud. Jeg har en plan om, at der skal komme en form for guide til forskellige steder, events osv. i København, og det er bare lettere at komme afsted – synes jeg – når det er forår og sommer.

Har I nogle nytårsfortsæt for 2014?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A YEAR WENT BY: 2013 EDITION