MARBLE PLATE

A YEAR WENT BY

DSC_0129

PUHA… Nu er det allerede ved at være et år siden, at jeg blev student – og nej, hvor tiden bare flyver afsted. Jeg er, som nævnt så mange gange før, vildt glad for min beslutning om at flytte til København allerede efter sommerferien. Det er vildt at tænke på, at det allerede er et år siden, at jeg havde min sidste skoledag med trykke rammer og nu skulle ud i verden, hvor den sti man gik ned af satte rammen for fremtiden.

Nedenfor har jeg sammensat nogle outfits som man eventuelt kunne iføre sig på sin store dag. Selv havde jeg sættet ovenover på, som jeg følte mig godt tilpas i, selvom det var lidt underlig at sidde så fint klædt på til sin mundtlige historieeksamen hehe 😉

 

Graduation

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MARBLE PLATE