TAKE A SIP

HEY SANTA

Julegaveønsker til bloggenJeg har faktisk en del ønsker i år, men jeg har lavet et indlæg dedikeret til de fire ting, som jeg ønsker mig aller-mest i år!

Jeg er faldet pladask for den søde hoptimist i bronze og den ville passe så godt ind i min vindueskarm sammen med mine høje lysestager og træhånden fra HAY. Derudover ønsker jeg mig også den lille elefant fra Lucie Kaas, fordi den er så sød og så passer den også bare vildt godt ind i min stil i lejligheden.

Jeg læser som sagt Kommunikation og IT på Københavns Universitet, og afslutter meget snart 1. semester. Det er stadig vildt interessant, og jeg er så glad for min beslutning. Jeg ønsker mig bogen “The Modern Magazine – Visual Journalism in the Digigtal Era”, som egentlig ikke har noget med mit studie at gøre, det er bare af ren intersse! Jeg er helt optaget af alle de muligheder jeg har foran mig, og jeg har altid satset mod stjernerne og vil rigtig gerne nå langt i livet.

Ydermere ønsker jeg mig nogle lidt anderledes sko, end hvad jeg normalt går efter. De er specielle og samtidig lette, og så er de enkle i det de er gennemsigtige.

Jeg krydser fingre for, at nogle af de ovenstående ting ligger i en pakke til mig under juletræet juleaften. Juhuuu, jeg glæder mig! Glædelig december derude 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TAKE A SIP