OBSESSED WITH HAY

MY KIND OF SUNDAY

Photo on 16-02-14 at 10.24Mine søndage går enten med at have tømmermænd eller at skulle nå en del praktiske ting. Denne søndag står på rengøring, indkøb, opgaveskrivning og læsning til den kommende uge.

Men hvad kan man ellers lave om søndagen?

1. Man kan finde sin Sex and the City boks frem og gemme sig langt ned under dynen hele dagen og se så mange afsnit som man overhovedet har lyst til. 2. Rydde op i tøjskabet, sortér i det der skal ud og det der kan sælges – så er der jo også plads (og måske råd) til noget nyt og bedre. 3. Stene tumblr en hel dag og blive misundelig over alle de flotte piger med fedt tøj og lækkert hår… 4. Er man i rigtig overskudshumør er det altid lækkert at gå igang med noget hjemmebag, som også pifter madpakken lidt op den kommende uge. 5. Forkæl dig selv! Køb en ansigtsmaske, tag et laaaangt bad, læg neglelak og giv dit hår en hårkur så du føler dig godt tilpas.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OBSESSED WITH HAY