A NEW START

OBSESSED WITH HAY

Screen Shot 2014-02-16 at 10.14.11

Se hvor tingene kan købes her

Jeg har et eller andet for HAY og deres simple design, med enkle detaljer. Jeg har lige valgt nogle ting ud, som jeg især synes er ret fede. Viskestykkerne ville passe perfekt ind i mit køkken, fordi der i forvejen er en kolonihave stemning derinde med lette farver. Marmorfadet ville stå perfekt på mit sofabord med min lysestage i bronze (også fra HAY) og slutteligt er det altid rart at have et håndholdt spejl, hvis man f.eks. sætter hår.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A NEW START