SAYING HI FROM CHANIA

2. SEMESTER IS OVER

HOME OFFICE
Så er 2. semester på universitet overstået, og hold da op hvor er det gået stærkt! Nu står eksaminerne for døren, hvor jeg har en skriftlig opgave, der varer en uge, og så en mundtlig eksamen, hvor jeg skal forsvare det projekt vi har arbejdet på i hele det her semester. Jeg er ikke særlig nervøs for den mundtlige eksamen, for vi har fået en del ros med på vejen for vores opgave, hvilket dulmer nerverne en smule. Min sidste eksamen er den 19. juni, hvilket betyder at jeg har tidlig sommerferie – og så starter 3. semester ovenikøbet først omkring 1. september! Hvor er det vildt at tænke på! Det første år her i København er simpelthen bare fløjet afsted, men jeg kan også mærke at jeg trænger til en ferie nu, hvor der ikke er noget skole overhovedet at tænke på, selvom jeg også har nydt tiderne. Min sommerferie går til Grækenland i år i to uger, hvilket jeg ser så meget frem til. Billedet er egentlig lidt misvisende, for jeg slet ikke nogle af de ting der er derpå, udover computeren, men man danner sit eget lille ‘hjemmekontor’ i læseferien synes jeg, og så fandt jeg disse ting ret inspirerende til,  hvordan sådan et kontor kan komme til at se ret lækkert ud.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SAYING HI FROM CHANIA