Kenzo iPhone-cover

Søndagshygge

20131020-114817.jpg

20131020-114828.jpg

Så er familien taget hjem efter nogle vildt hyggelige dage sammen. Det er dejligt når man glæder sig så meget til at se sin familie og at dagene bliver brugt godt sammen. Vi fik gået en tur i Kongens Have, købt aftensmad i Torvehallerne, shoppet og så har vi også været en tur på Louisiana Museum of Modern Art. Sikke en masse hyggelige dage! Nu sidder jeg blot med en masse stearinlys tændt og læser lektierne til de kommende dage på uni. Lysestagen er et nyt køb jeg gjorde mig i starten af sidste uge. Den er af køber og kan bl.a. købes i HAY’s egne forretninger. Meget enkel og alligevel særpræget – lige noget der passer herhjem til. Nu vil jeg putte mig længere ned under dynen og læse videre. Hvad har I lavet i jeres ferie? 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kenzo iPhone-cover