DID SOME SHOPPING TODAY

OFF TO THE CITY OF DREAMS

New York, Florida og London 2011 206På søndag drager jeg for tredje gang mod min absolutte ynglingsstorby – nemlig New York. Billedet ovenfor har jeg selv taget for nogle år tilbage, og jeg er ret stolt af det hehe ;-). Jeg glæder mig så meget til at opleve byen igen – og så i foråret, hvor man kan holde ud at gå rundt i bilosen. Jeg har tænkt på at lave nogle forskellige ‘guides’ når jeg kommer hjem, hvor jeg skriver om hvad jeg kan anbefale at tage til når man er i denne fantatiske storby, og som ikke er de sædvanlige turistattraktioner, for det er ikke hvad denne tur kommer til at byde på. Vi skal ud og opleve krogene og de sjove gader, hvilket jeg ser så meget frem til. Nu må det godt snart blive søndag, så jeg kan komme afsted.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DID SOME SHOPPING TODAY