FESTIVAL LOOKS

VACATION + AN UPDATE

1

Så! Nu er jeg på vej på ferie. To uger på Grækenland efterfulgt af en uge i Esbjerg med en tur på Fanø Cup. Det er så tiltrængt, og jeg glæder mig til at slappe af.

MEN… Der er også sket noget ret vildt på arbejdsfronten. Jeg har nemlig fået tilbudt at arbejde (frivilligt godt nok) op til og under modeugen for N-DEGREES Magazine, hvor jeg har fået stillingen som Event og PR Assistent. Vi skal skaffe sponsorere til en presselounge og et event der afholdes i samarbejde med VISION under modeugen. Jeg er så glad for det, og jeg glæder mig til den 5. august, hvor eventet afholdes. Der kommer pressefolk, indkøbere og bloggere fra forskellige steder i verden. Det er fedt, at jeg endelig får en fod indenfor i det felt jeg drømmer om at arbejde i, i fremtiden.

Screen Shot 2014-06-27 at 08.41.48

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FESTIVAL LOOKS