THANKSGIVING

TAKE A SIP

DSC_0026Denne leg er simpelthen den bedste når du sidder med dine veninder en aften og synes du har for store lår, kæresten er dum eller måske har du fået en bums lige dér, hvor det er mest synligt. Well, denne leg hedder “Take a sip” og I kender den måske fra Sex and the City – hvis ikke så tjek klippet ud! Reglerne er enkle: Man siger hvad man er utilfreds med og tager en tår af sin kolde, lækre hvidvin eller hvad man nu ellers sidder med. Det kan være sjovt, så længe I ikke alle sidder og bliver helt melankolske. Se klippet og get together med dine bedste veninder. Hold en Sex and the City aften og få lettet vægten på dine skuldre, for du kan ikke klare hele verden alene. Det har jeg i hvertfald lært om mig selv, hvor meget jeg end ønskede det!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THANKSGIVING