27.06.14

FESTIVAL LOOKS

festival look
På søndag går Roskilde Festival i luften, og hvad skal man tage på? Jeg skal ikke selv med, men jeg har alligevel givet et bud på hvad man pakke i sin taske, da det ikke skal fylde for meget. Det er selvfølgelig vigtigt med en lidt varmere jakke/bluse, og ellers nogle sko der kan tåle at blive beskidte. Til den varme sol, er det godt med en kasket så man får skygge ved ansigtet. Til Jer, der skal afsted: Rigtig god festival! Må vejret være med jer 😉
Screen Shot 2014-06-27 at 08.41.48

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

27.06.14