FUNNY KNOBS

FINDING THE RIGHT SPOT

DSC_0014

DSC_0015

DSC_0016Jeg fik engang denne flotte stol af mine forældre i gave, og jeg er så glad for den. Da den fylder lidt i en lille lejlighed, har jeg været meget i tvivl om, hvor den skulle stå henne, for jeg vil heller ikke gemme den ind i et hjørne eller lignende. Først stod den i soveværelset, men det resulterede i, at jeg altid smed mit tøj på stolen i stedet for at lægge det på plads i skabet. Derfor er stolen nu blevet flyttet og den står inde i stuen, hvor man ser den meget oftere!

 

2

 • MillaWonderland

  Jeg ELSKER den stol!
  Skal helt klart selv eje sådan en engang 🙂
  -MilaWonderland

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogansvarlig

   Ja den er bare så lækker! Det er helt klart pengene værd 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FUNNY KNOBS