NAILPOLISH – ESSIE

Ellie nailpolish
Jeg har stort set alti neglelak på, og har sjovt nok også en helt masse neglelak stående herhjemme. Det mærke jeg selv synes holder rigtig godt (udover H&M) er Essie. Essie laver først og fremmest nogle flotte farver, og så holder de bare rigtig godt! Noget andet de har lavet, er en gennemsigtig neglelak man kan ligge ovenpå den lak der er lagt i forvejen. Den tørre rigtig hurtigt, og på den måde er man ikke “fanget” af ikke at kunne bruge sine hænder den næste halve time, men i stedet kan man bruge dem med det samme! Så smart!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ROOMTOUR