TIP: GANNI LAGERSALG

I LIKE MY MONEY WHERE I CAN SEE IT

DSC_00071Jeg synes lige at jeg ville sætte et billede ind af et fint og pænt organiseret tøjstativ. Jeg har gjort rent og ryddet op herhjemme i dag på trods af, at jeg er helt tom for energi. Jeg var ude både i forgårs og igår, så jeg er træt nu, hehe. Ja, der er såmænd også et skab fyldt udover dét I ser her. Derfor har jeg valgt at sælge ud af det, og har en bod på Studenterhuset i København næste søndag (1/6) kl. 11-16. Kom gerne forbi og gør et godt køb – der vil være en masse lækre mærker til billige penge!

 

2

  • Frk. Blomst

    Det ser rigtig fedt ud!! Jeg er fan af den måde du hængt dit tøj op på 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIP: GANNI LAGERSALG