HOME DECOR INSPO

READY FOR THE SUMMER

DSC_0001

DSC_0002Jeg har i forvejen et par sandaler fra Birkenstock, som jeg brugte hele tiden i Thailand i sommerferien og derfor blev jeg enig med mig selv om, at jeg måtte have mig et par til, så jeg havde lidt at skifte med. Jeg faldt derfor over disse sandaler, og så var de ovenikøbet sat ned! Når man køber Birkenstock online, skal man være opmærksom på, at de er store i størrelsen! Derfor; hvis du ligger og bruger 37-38 – som jeg – så tag dem i str. 37!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOME DECOR INSPO