BEAUTIFUL SHIRT FROM GANNI

PÅ INDKØB I TORVEHALLERNE

DSC_0033DSC_0032DSC_0035DSC_0036

Jeg fylder (endelig) 20 på tirsdag, og havde i samme anledning min familie på besøg i dag. Min søster og jeg tog ud i Torvehallerne (lige ved Nørreport station i forhold til transport), og købte ind til hvad der viste sig at være en af de bedste tapas-borde jeg længe har været vidne til. Og det kan jeg godt rose til skyerne, for jeg har ikke lavet maden hehe… Jeg anrettede den bare. Man kan købe vildt lækkert kød, brød, grøntsager, dyppelse, vin og så videre derude, og man kan sammensætte nogle rigtig lækre retter med hjælp derfra. Derudover kan man også få salater, sandwiches, kaffe og andre hyggelige kager som kan nydes derude. Super dejligt sted at besøge – især når vejret er med en!

Screen Shot 2014-06-27 at 08.41.48

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEAUTIFUL SHIRT FROM GANNI