TIGER OF SWEDEN FUR & SOME TIPS

BEAUTIFUL SHIRT FROM GANNI

1

Jeg har erhvervet mig denne fine skjorte fra Ganni. En super lækker og let skjorte som er let at style.

Puha, september er over os, og det betyder også at sommerferien er ovre og tredje semester er begyndt. Jeg har godt kunne mærke at det alligevel er noget tid siden, at man har arbejdet så intensivt og koncentreret – så var sommerferien måske lidt for lang alligevel – så jeg har simpelthen ikke haft overskud til andet de sidste par uger. I takt med at jeg kommer ind i en rytme igen vil aktiviteten herinde også stige (i hvert fald fra min side). Jeg håber, at I stadig vil lege med derude!

Screen Shot 2014-06-27 at 08.41.48

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIGER OF SWEDEN FUR & SOME TIPS