ÅRH DEN LEJLIGHED DER...

LIKE A BIRD

DSC_0037DSC_0038DSC_0039

Endelig kom nederdelen hjem. Jeg har fødselsdag i næste måned, og skal fejres af mine veninder en aften – og jeg har været i mega tøjkrise. Kjolen er købt via American Dreams’ hjemmeside som I kan se her. Nederdelen er så sej, og anderledes uden at det er for meget. Planen er, at tage en navy blå top på til og sorte stiletter. Nu må det godt snart blive min fødselsdag så jeg kan sige at jeg 20 wuhuu!

Screen Shot 2014-06-27 at 08.41.48

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ÅRH DEN LEJLIGHED DER...