BASIC ESSENTIALS

ÅRH DEN LEJLIGHED DER…

Dreaming about... home
IKEA tæppe 729,- // Royal Copenhagen kande 899,- // ILVA loftslampe 799,- // By Nord sofapude 699,-
Jeg drømmer og drømmer… Når nu mine veninder hjemmefra påbegynder deres nye eventyrer, og flytter hjemmefra begynder jeg igen igen at drømme om hvordan man også kunne indrette lejligheden. Lige for tiden er jeg helt vild med den rå og varme stil, og især tæppet fra IKEA er højt på ønskelisten. Jeg drømmer om at male gulvet i lejligheden hvidt, og have et kæmpe tæppe af samme slags liggende i stuen. Det er så flot, synes jeg. Udover det, er jeg stadig kæmpe fan af Royal Copenhagens riflede stel med blåt mønster. Kanden, som er på billedet, kan både bruges som kande men også som vase (mon det skal være en undskyldning for at købe den?). By Nord laver også de flotteste ting – især puderne. Eller sengetøjet er også vildt flot. Åh gud… Det er hårdt! Jeg er lidt træt af farverne herhjemme – ikke at det bliver lavet om lige foreløbigt, men den sorte lampe fra ILVA er så fin og passer så fint over i sofahjørnet. Det kunne også være en enkelt pære der blot hænger frit, men jeg drømmer-drømmer-drømmer bare. Til sidst er der en buket blomster. Jeg prøver at lægge lidt om i økonomien, så der er plads til den slags køb også. Jeg synes blomster er hjemmeligt, og det pynter så fint. Nu, når jeg har den eftertragtede Kähler-vase, så skal der jo også blomster til hehe.

hk

Screen Shot 2014-06-27 at 08.41.48

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BASIC ESSENTIALS