WELCOME HOME BABY

TIP: GANNI LAGERSALG

Screen Shot 2014-05-23 at 17.39.19

 

GANNI

Til alle, der søger billige priser på eksklusive mærker: Ganni holder denne weekend lagersalg i Nørrebrohallen, hvor der er mulighed for at få fingrene i deres mange lækre styles. Lagersalget startede egentlig igår, og er åbent til kl. 19 i dag. I morgen er sidste dag, hvor de har åbent fra kl. 10 til kl. 15. Tip: Kom i god tid, så du får fat i både den rigtige style og størrelse! De fylder op hver dag.

 

1

  • Frk. Blomst

    Tak for tippet 🙂

    Jeg har først lige læst dit tip nu, men min veninde hev mig med ind til lagersalget i går og jeg købte nogle rigtig skønne ting derinde. Så jeg kom hjem et par tusinde kroner fattigere, men er samtidig også blevet den glad ejer af nogle skønne ting 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WELCOME HOME BABY