SHOPPING IN NEW YORK #1

IN LOVE WITH MARSHALL

DSC_0027

DSC_0028

DSC_0029

Det er egentlig ved at være lidt tid siden, jeg har fået købt disse helt igennem fantastiske hørebøffer, men jeg vil alligevel stadig betragte dem så ganske nye. Jeg elsker at høre musik, og lytter faktisk til ret meget forskelligt. Høretelefonerne giver en virklig god lyd, og er super behagelige at have på. Ja, jeg snakker ret positivt om dem – he he – men de er altså virkelig lækre! Noget af det musik jeg lytter til for tiden er:Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHOPPING IN NEW YORK #1