SAYING HI FROM NYC

GET THE LOOK

Get the look 1
1. T-shirt TOPSHOP // 2. Jeans H&M // 3. Trenchcoat H&M // 4. Sko SELECTED
Jeg finder outfits som dette ret inspirerende, og har derfor lavet et indlæg med items der ‘minder’ om looket på billedet, og som er til at få fingrene i. Derudover er jeg hjemme efter en helt vildt fantastisk tur til New York! Ugen stod på opdagelse, shopping, mere opdagelse og mere shopping ;-). Jeg har gjort mig nogle dejlige køb, og de kommer selvfølgelig også på bloggen løbende! I dag har jeg slet ingen planer, hvilket virkelig er tiltrængt for mig, så jeg tager mig lige en dag på sofaen iført det mest komfortable tøj jeg har samt mine store hjemmefutter. I dag er der også præcis to uger til mig mor og jeg tager en uge til Kreta – og hold nu op hvor jeg glæder mig! Der sker mange dejlige ting i den nærmeste tid, og jeg er helt vild med det.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SAYING HI FROM NYC