TREND: SLIP ON SHOES

DETAILS ON THE TABLE

DSC_0003

DSC_0004

DSC_0006Jeg har (endnu engang) flyttet lidt rundt på mine ting i lejligheden. Denne gang er det min søde indflyttergave i form af en lille træfugl samt mine to Royal Copenhagen lyseholdere, som har fået en ny plads på mit spisebord. Jeg syntes at der manglede noget på bordet – det var bare en stor, hvid firkant uden varme og det var ikke hyggeligt at sætte sig til bords, så det giver mere mening nu. Det passer rigtig fint på mit træfad, som jeg længe ikke har vidst hvad skulle bruges til. Det kommer nok til at stå sådan for en tid nu!

 

1

  • sine

    Hvor er det fint 🙂
    Hvor har du fundet træfadet? Det er lige sådan et jeg ønsker mig noget så højt!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TREND: SLIP ON SHOES