HOME FOR A FEW DAYS

BLOGANBEFALING #3

MAD_26681

vicdramaten1-850x551

v2-21Min tredje bloganbefaling går til svenske Victoria Törnegren! Hun er modebevidst og har den absolut fedeste stil. Jeg synes hun har det fedeste tøj, og sætter det sammen på nogle inspirerende måder, så man selv får lyst til at skifte sin gardarobe ud. Hun skriver om mode, tendenser og sit liv helt generelt. Især hendes updates fra hendes Instagram er god for så lærer man hende også lidt bedre at kende. Nogle gange kan en blog kun bestående af outfit billeder osv. virke lidt upersonlig, men i og med at hun integrere det personlige via sine Instagram billeder, så gør det ikke spor! Hun er sej og værd at se nærmere på.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOME FOR A FEW DAYS