SPORTY SPRING

BLOGANBEFALING #2

Screen Shot 2014-02-19 at 21.20.35Som nævnt i dette indlæg, elsker jeg selv at browse rundt på forskellige blogs – men der er nogle som jeg trofast klikker ind på, og HOMESiCK er én af dem! De tre piger formår gang på gang at skabe inspirerende indlæg, hvor man tænker: “Ej, det vil jeg også prøve!”. Jeg har bl.a. været i samtlige Bauhaus butikker plus diverse andre byggemarkeder og handymands-butikker efter kobberfarvet snegletape, men der må være andre der har fået samme inspiration som jeg, for der har bare været udsolgt alle steder! De laver DIY indlæg, hvor de viser nogle idéer til kreative løsninger – jeg har eks. ladet mig inspirere af nogle stempler de havde købt i Tiger. Derudover laver de også en slags boligrapportage fra forskellige hjem – både de små lejligheder, til studerende, men også de flotte, dyre lejligheder hvor man måbende ser med. Stor credit herfra – kig forbi deres blog!

photo_4_zps968b0704

0255ebdb-495c-41b7-a37d-dd7934fe88e9_zpsa437610e

stamp1_zps53ad6bc3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPORTY SPRING