EKSAMENSSPOT

SALE SALE SALE

UntitledUhhh har I husket at kigge et gode udsalgsting her i januar? Jeg arbejder jo Samsøe Samsøe og fristes hver evig eneste gang jeg er på arbejde derinde. Her er lige nogle af de ting de har sat ned fra Samsøe Samsøes eget mærke, så det er at finde på deres hjemmesige!

Jeg knokler med eksaminerne og har heldigvis den første (datalogi) overstået med en god mavefornemmelse. Nu glæder jeg mig bare til at få svar derfra. Nu har jeg en eksamen tilbage i slutningen af januar som kræver meget læsning og forberedelse, så jeg bruger ikke min tid på andet end at sidde på universitetets bibliotek de kommende dage for at komme så langt som muligt, så jeg bare kan øve, øve, øve… Beklager stilheden herinde, men det er derfor!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EKSAMENSSPOT