THOUGHTS

JULEGAVEHØST #2

DSC_0011 DSC_0012 DSC_0013 DSC_0014Som skrevet i dette indlæg, fik jeg også en bog i julegave. Bogen hedder “The Modern Magazine – Visual Journalism in the Digital Era” og er skrevet af Jeremy Leslie. Jeg er helt vild med bøger, der siger noget om mig. Det er ikke skønlitteratur, men derimod bøger som denne. Jeg har også andre bøger, der minder om denne, bl.a. en om streetart og kunsterne bag. Jeg synes det er interessant at kigge i og læse nærmere om. Denne bog fortæller noget om hvordan magasiner verden over har klaret overgangen til den digitale æra, og hvordan de har grebet designet på den nye form for medie an. Det er super interessant og kan klart anbefales til andre, der interesserer sig for samme.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THOUGHTS