SOME INSPIRATION

5-MÅNEDERS DAG MED KBH

KobenhavnSkylineWOW! Så har jeg boet her i præcis fem måneder, og sikke en masse ting, der er sket for mig på SÅ kort tid. Det er slet ikke til at tælle på hverken hænder eller fødder (tilsammen). Jeg er så taknemmelig for alt der er sket for mig i den tid, jeg har boet her, og hvor meget jeg har opnået! Det er vildt at komme til så fremmed en by, når man nærmest ikke kender nogen og så skulle starte et nyt liv op. Man vælter en del gange, men her er det bare vigtigt at man rejser sig uanset hvad – og det føler jeg virkelig jeg har gjort. Jeg er så glad for min beslutning, og jeg kunne ikke have gjort det anderledes. Her er så mange muligheder, og der er så mange nye døre der har åbnet sig for mig. Man får mod på livet, når man får lov til at kæmpe lidt engang i mellem, og jeg ser frem til mange år endnu med min fantastiske by.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOME INSPIRATION