MERRY CHRISTMAS

JULEGAVEHØST #1

DSC_0001 DSC_0002 DSC_0003Så er jeg tilbage i min lejlighed i København, og jeg er så klar til at holde nytår i morgen! Her er en af de dejlige julegaver jeg fik juleaften. Hoptimisten i bronze passer perfekt ind i min stue og går godt sammen med de øvrige ting, den står sammen med. Den er så fin! Derudover fik jeg et lækkert lammeskind som ligger i den spisebordsstol jeg bruger mest, sengetøj fra HAY og så fik jeg en bog som jeg ønskede mig helt vildt. Der kommer et indlæg om bogen senere. Nyd ferien derude – det vil jeg! 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MERRY CHRISTMAS