Days like these

THANKSGIVING

DSC_0008 Hold da helt op… Tiden flyver afsted, og jeg har så travlt hele tiden. Jeg må begynder at se bloggen som min “time-out” fra hverdagen, og bruge lidt mere tid her. Jeg har været alt for dårlig til at komme igang, men nu får den lige endnu et spark!

I dag er det thanksgiving i USA – en af de største traditioner! Thanksgiving går ud op at man viser sin taknemmelighed for de/det man sætter pris på i livet. Derfor har jeg også lavet en liste over det/dem jeg er taknemmelig for.

1. Familie. Jeg sætter ualmindelig meget pris på mine forældre og min lillesøster. Hen over efteråret har jeg bare har alt for meget i hænderne på en gang, og jeg har haft svært ved at få det hele til at spille, men de har virkelig været en kæmpe hjælp så har jeg kunne holde hovedet højt på selv de mørkeste dage. Det er helt klar en førsteplads værd!

2. Min stædighed. Hvor selvfed det end lyder, så sætter jeg også stor pris på min stædighed. Jeg tror på, at stædighed og viljen til at kunne er de to elementer der får en længst i livet. Det fører ingen vegne hvis man giver op for let. Grib dig selv og gentag: “Jeg kan og jeg vil!”.

3. Venner. Jeg er så taknemmelig for de venner jeg har! Både dem i Esbjerg og også de mange nye venskaber jeg har fået her i København. Det betyder så meget, at man også trives socialt, når man flytter væk fra alt man har kært og starter i en fremmed by totalt fra nul. Det har i hvertfald gjort, at jeg stadig har et gå-på mod og jeg har virkelig lært mig selv at kende – både min stærke og svage side.

4. Kærlighed. Ih, hvor bliver det hele idylisk nu. Det er måske nok en sammenfatning af venner og familie, men dét, at man virkelig føler at folk værdsætter en og sætter pris på en, betyder bare så meget for den enkeltes udstråling. Jeg føler mig virkelig elsket, og det har hjulpet mig så meget i de seneste måneder!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Days like these