Lately #3

Oktoberkøb (so far)

DSC_0032DSC_0033DSC_0035

Denne uge og weekenden med står på lagersalg i København. Jeg er netop kommet ind ad døren fra Mads Nørgaard lagersalg i Kødboderne, hvor jeg købte denne termojakke. Vans-skoene er også købt på oktoberlønnen, og jeg er mega glad for dem! Jakken har jeg faktisk kigget på i butikken også, så det var fedt at kunne finde den på lagersalget.

Lagersalg denne weekend, som jeg ville tage til:

Mads Nørgaard: Kødbyen 3, KBH V

Wood Wood: Matrix Hallen, Olivia Hansens gade 2, KBH V

Screen Shot 2014-06-27 at 08.41.48

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lately #3